ROMANIA, MAROC














V
izitind Marocul am observat ca toate caracteristicile nasoale ale romanilor, exacerbate chiar, le-am gasit si acolo.

De exemplu, Marocul este o tara frumoasa. Si I mean SUPERBA.







Un pic mai misto decit Rromanica pentru ca in afara de superbii munti Atlas, unde poti sa te dai cu parapanta si cu skiurile, exista si desertul Sahara care, chiar daca e greu de strabatut, are vestigii fascinante si oameni fff interesanti.


Ah, chiar singurii care chiar mi-au placut au fost saharienii, considerati o alta rasa de marocani-chiar sint-femeile sint mai albe, rotunde, se imbraca diferit si nu se amesteca cu ceilalti marocani.


Marocanii on the other hand, arata cam ca niste olmeci intirziati-sa fie Atlantisul de vina?


Dar vorbeam despre frumusetea Marocului... Oceanul Atlantic, superb, un soc energetic...pe malul sau la Casablanca sint zeci de mini cafenele superbe, care mai de care mai interesant ornata-am gasit cafenele zen, cafenele orientale, cafenele japoneze.Totul pentru maretul turist.

Desigur ca nu conta ca la 10 minute de mers intrai in cartierele oribile de ziceai ca esti in Pantelimon.




Marocanii, cu gura pina la urechi cind vad TURISTUL, oricind gata sa te duca la ei in casa sa te omeneasca cu un ceai, dar
spre deosebire de palestinieni care isi dau si camasa de pe ei sincer, dezinteresat, spre deosebire de libanezi care nu se amesteca cu nimeni si sint cu nasul pe sus, dar daca te-au cooptat ca prieten te plimba peste tot pe banii lor-chestie de onoare- marocanii intotdeauna au un interes ascuns.

EI nu au voie in UE, de exemplu, asa ca nu strica niciodata sa-si faca prieteni de acolo. Sau se ofera sa te duca nush unde ca dupa aia sa-ti explece jenati ca nu mai au bani pentru lapte la copii.

Sau la SUPERMARKET iti bat bonul de 10 ori mai mult-mi s-a intimplat-si nu a fost o greseala, se repeta cam de 3, 4 ori pe saptamina, asa ca acolo a trebuit sa fiu foarte atenta la tot ce cumparam.


Multi dintre ei locuiesc in slums linga Casablanca, case de carton, care la prima inundatie au fos maturate de apa, cu toate ca autoritatile ii anuntasera cu 3 zile inainte sa-si stringa catrafusele.

Dar baietii nu au facut asta, iar citiva au si murit inecati. Insa, cu toate ca aveau case de carton, pe FIECARE din aceste case exista o antena satelit. Saracie dar fudula
.

La fel si ai nostri-ii vezi cu o dacie, dar, tunata. Sau o casa darapanata, dar cu antena satelit.


Ma intreb ce ii face pe oameni rai, hrapareti, necinstiti, hoti, mincinosi, cu doua fete.
La noi circula legenda ca ar fi comunismul, dar la ei?


Monarhia marocana este una dintre cele mai deschise din Orient.

Ah, si am uitat sa va spun ca femeile marocane care se imbraca in jalabia, si au basma pe cap, se prostitueaza in proportie de 75%.
Toate ies seara la cluburi unde si-o trag pe bani-inca de la 15 ani.

Diferenta dintre ele si romance este ca marocancele nu au pesti, iar romancele au adus prostitutia la rang de arta si de eligibilitate pentru posturi de vedete TV, ceea ce in Maroc nu se intimpla TOTUSI.


All in all, si cu cu 80% din masini fiind Dacii, m-am simtit in Maroc ca in Romania, doar ca oamenii mi s-au parut mai nashpa, iar tara mai frumoasa.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

mihaeladr said...

Chiar voiam sa zic, dar ai zis-o tu. A fost o cunostinta acu' vreo doua saptamani pe acolo si primul lucru pe care l-a observat cand s-a dat jos din avion: prezenta Daciilor. A zis ca a "fost ca acasa".

karma police said...

pe bune, m-am socat..prima data am zis mama ce de renault-uri..cind ma uit scria mare DACIA PE ELE...au si fabrica linga casablanca

Post a Comment