Cazare in Roma gratis la HotelCautati cazare in Roma? Sunteti calatori independenti si vreti sa calatoriti cu bani putini?! Hai sa va dau niste pont-uri (mie nu mi s-au potrivit fiindca am calatorit cu familia) dar asta nu inseamana ca nu le pot impartasi cu voi.
Desi eu personal nu m-am cazat la astfel de unitati, deci nu pot vb din experienta proprie va asigur ca ofertele sunt adevarate si ca nu e nimic ciudat la ele. Bed&Breakfast pentru italieni e echivalentul pensiunilor si vilelor pentru noi, unde proprietarii sunt cei care se ocupa de absolut tot, un fel de afacere de familie.

Ei ofera cazare gratis pentru diferite servicii de care au nevoie (vopsit pereti, stoc de ulei, vorbitori de limba engleza pentru tradus hartii, fotografi care sa le faca poze la camere pt site, webmasteri care sa le faca un site, graficieni care sa le faca logo, modele de carti de vizita, modele de day tours .... cu alte cuvinte Italienii pe timp de criza au devenit inventivi!

De ce sa plateasca pe cineva din Italia sa le faca pe bani grei (si in plus astea sunt prestari servicii pe termen scurt sau de tip proiect) cand pot sa vina turistii sa le faca pe gratis adica na, pentru o camera care oricum e a propriului sau hotel si poate oricum ramane libera!


In lista de mai jos veti gasi unitati de cazare in Roma ce ofera nopti gratis la Hotel (Bed&Breakfast) pentru diferite servicii ( tot timpul anului)


1. B&B Relais La Canfora acepta orice, de la lenjerie de pat pana la diferite bunuri consumabile gen struguri de calitate etccc. Deasemenea fac si home exchange in cazul in care sunteti dintr-o zona turistica si va place ideea (sau daca aveti cabana de inchiriat, pensiune, etcccc ) puteti incerca !!!


2. Pentru Villa Rome trebuie sa dati cursuri de limba straina, in special engleza proprietarilor si copiilor lor, iar ei va ofera cazare gratis si curs de gatit preparate italiene!!!


3. B&B Alle Porte del Vaticano au cel mai mare nevoie de voi! Stiti limba engleza, stiti sa vopsiti, sunteti electricieni sau va pricepeti sa reparati probleme cu satelitul? nu ezitati sa le scrieti si ei va ofera nopti gratuite in hotelul lor!

4. Aveti ulei de calitate? ok asta nu se prea potriveste pentru romani, dar vin??? Daca aveti vin de calitate cei de la B&B Villino Rinaldi va asteapta la ei!!! voi duceti vinul, ei va dau cazarea, si uita asa voi va faceti vacanta la Roma!!


5. Pentru B&B Adele Emme trebuie sa fii fotograf profesionist si ei te cazeaza cu mare placere. Trimiteti-le un mail cu nr de nopti, la ce va pricepeti (domeniul foto) si ei o sa va raspunda! ps: aceast hotel e intro zona foarte autentica a Romei


Aceasta miscare a inceput anul trecut, odata cu venirea crizei, cei cu site-ul Bed&Breakfast le-a venit ideea ca intre 15 si 21 noiembrie sa ofere cazare pentru diferite servicii! S-au inscris atunci 57 de astfel de unitati de cazare din toata Roma si mult mai multe din Italia, puteti verifica: aici

Daca v-a placut acest articol dati Like pe pagina de Facebook : Click aici !!!
Thanks for visiting,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment